Cookiebeleid

 

Deze cookieverklaring is van toepassing op:

Alle websites van ECLESS Ltd. die verwijzen naar onroerend goed en/of accommodatie. Dit omvat:

https://www.ecless.com,

https://www.mersinscout.com

https://blog.mersinscout.com

https://forum.mersinscout.com

https://downloads.mersinscout.com

https://www.turkeyinvestscout.com

https://www.turkishinvestscout.com 

Bij het gebruik van cookies voor de verwerking van persoonsgegevens (zoals bezochte websites, IP-adressen, cookie-inhoud, referrer-URL, klik- en surfgedrag en apparaatgegevens) houdt ECLESS Ltd. zich aan de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming. Voor meer informatie over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, verwijzen wij u naar het Privacybeleid op de websites van ECLESS Ltd.

 

1. Wat zijn cookies?

Cookies zijn tekstbestanden die gegevens bevatten van bezochte websites of domeinen en die door een browser worden opgeslagen op de computer van de gebruiker. Een cookie wordt hoofdzakelijk gebruikt om informatie over een gebruiker tijdens of na zijn bezoek aan een onlinedienst op te slaan. De opgeslagen informatie kan bijvoorbeeld de taalinstellingen op een website, de inlogstatus, een winkelmandje of de locatie waar een video werd bekeken, omvatten. De term "cookies" omvat ook andere technologieën die dezelfde functies vervullen als cookies (bv. als gebruikersinformatie wordt opgeslagen met behulp van pseudonieme online-identificatiemiddelen, ook wel "gebruikers-ID's" genoemd).
 

 

2. De volgende soorten en functies van cookies worden onderscheiden:

  • Tijdelijke cookies (ook: sessiecookies): Tijdelijke cookies worden uiterlijk gewist nadat een gebruiker een onlinedienst heeft verlaten en zijn browser heeft afgesloten.
  • Permanente cookies: Permanente cookies blijven ook na het sluiten van de browser opgeslagen. Zo kan bijvoorbeeld de inlogstatus worden opgeslagen of kan de voorkeursinhoud direct worden weergegeven wanneer de gebruiker een website opnieuw bezoekt. Ook de interesses van gebruikers die voor bereikmeting of marketingdoeleinden worden gebruikt, kunnen in zo'n cookie worden opgeslagen.
  • First-Party-Cookies: First-Party-Cookies worden door onszelf ingesteld.
  • Cookies van derden: Cookies van derden worden voornamelijk gebruikt door adverteerders (zogenaamde derden) om gebruikersinformatie te verwerken.
  • Noodzakelijke (ook: essentiële) cookies: Cookies kunnen noodzakelijk zijn voor de werking van een website (bv. om logins of andere gebruikersinputs op te slaan of om veiligheidsredenen).
  • Statistieken, marketing en personalisatie cookies: Cookies worden in het algemeen ook gebruikt om het bereik van een website te meten en wanneer de interesses of het gedrag van een gebruiker (bv. het bekijken van bepaalde inhoud, het gebruik van functies, enz. Dergelijke profielen worden bijvoorbeeld gebruikt om gebruikers inhoud te tonen die overeenstemt met hun potentiële interesses. Deze procedure wordt ook wel "tracking" genoemd, d.w.z. het volgen van de potentiële interesses van gebruikers. . Indien wij cookies of "tracking"-technologieën gebruiken, zullen wij u daarover afzonderlijk informeren in ons privacybeleid of in het kader van het verkrijgen van toestemming.

Informatie over rechtsgrondslag: De rechtsgrondslag waarop wij uw persoonsgegevens met behulp van cookies verwerken, hangt af van de vraag of wij u om toestemming vragen. Indien dit het geval is en u toestemming geeft voor het gebruik van cookies, is de rechtsgrondslag voor de verwerking van uw gegevens uw verklaarde toestemming. Zo niet, dan worden de met behulp van cookies verwerkte gegevens verwerkt op basis van onze gerechtvaardigde belangen (bijv. bij een zakelijke exploitatie van onze online dienst en de verbetering daarvan) of, indien het gebruik van cookies noodzakelijk is om onze contractuele verplichtingen na te komen.

Algemene informatie over het intrekken van toestemming en bezwaar (Opt-Out): Ongeacht of de verwerking is gebaseerd op toestemming of wettelijke toestemming, hebt u te allen tijde de mogelijkheid bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens met behulp van cookie-technologieën of de toestemming in te trekken (samen "opt-out" genoemd). U kunt uw bezwaar in eerste instantie kenbaar maken via de instellingen van uw browser, bijvoorbeeld door het gebruik van cookies uit te schakelen (waardoor ook de functionaliteit van onze onlinediensten kan worden beperkt). Een bezwaar tegen het gebruik van cookies voor online marketingdoeleinden kan voor een groot aantal diensten, met name in het geval van tracking, worden ingediend via de websites WebChoices en Your Online Choices. Bovendien kunt u meer informatie over bezwaren krijgen in het kader van de informatie over de gebruikte dienstverleners en cookies.

Verwerking van Cookiegegevens op basis van toestemming: Voordat wij gegevens in het kader van het gebruik van cookies verwerken of laten verwerken, vragen wij de gebruikers om hun toestemming, die te allen tijde kan worden ingetrokken. Voordat de toestemming niet is gegeven, kunnen wij cookies gebruiken die noodzakelijk zijn voor het functioneren van onze online diensten. Het gebruik ervan is gebaseerd op ons belang en het belang dat de gebruiker heeft bij de verwachte functionaliteit van onze onlinediensten.

  • Verwerkte gegevenssoorten: Gebruiksgegevens (bv. bezochte websites, interesse in inhoud, toegangstijden), Meta-/communicatiegegevens (bv. apparaatinformatie, IP-adressen).
  • Betrokkenen: Gebruikers (bijv. bezoekers van websites, gebruikers van onlinediensten).
  • Rechtsgrondslag: Toestemming (artikel 6, lid 1, onder a), GDPR), rechtmatige belangen (artikel 6, lid 1, onder f), GDPR).

 

3. Welke cookies worden opgeslagen op de website(s) van ECLESS Ltd.

Verschillende categorieën cookies worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

Vereiste cookies: om onze websites te laten functioneren. 
De vereiste of functionele cookies hebben betrekking op de functionaliteit van onze websites en stellen ons in staat om de dienst die wij u via onze websites aanbieden, te verbeteren, bijvoorbeeld door u in staat te stellen informatie over te dragen naar andere pagina's van onze website zodat u informatie niet opnieuw hoeft in te voeren, of door uw voorkeuren te herkennen wanneer u terugkeert naar onze website.

Analytische cookies: om het gebruik van onze website te analyseren en te verbeteren. 
Analytische cookies stellen ons in staat het aantal bezoekers aan onze website te herkennen en te tellen, te zien hoe bezoekers zich door de website bewegen wanneer zij deze gebruiken en te registreren welke inhoud de kijkers bekijken en waarin zij geïnteresseerd zijn. Dit helpt ons om te bepalen hoe vaak bepaalde pagina's en advertenties worden bezocht en om de populairste delen van onze website te bepalen. Dit helpt ons om de service die wij u bieden te verbeteren door ons te helpen ervoor te zorgen dat onze gebruikers de informatie vinden die zij zoeken, door geanonimiseerde demografische gegevens te verstrekken aan derden om reclame beter op u af te stemmen en door het succes van reclamecampagnes op onze website te volgen.

Sociale media: om links te leggen tussen onze websites en sociale-medianetwerken. 
Met deze cookies kunt u inhoud van de Website delen met social media-platforms (bijv. Facebook, Twitter, Instagram). Wij hebben geen controle over deze cookies aangezien zij door de social media platforms zelf worden ingesteld.

Gerichte reclamecookies:  om relevante advertenties voor ECLESS Ltd. op andere websites te tonen. 
Advertentie- en targetingcookies worden gebruikt om advertenties aan te bieden die relevanter voor u zijn, maar kunnen ook het aantal keren beperken dat u een advertentie te zien krijgt en worden gebruikt om de doeltreffendheid van een advertentiecampagne in kaart te brengen door de kliks van gebruikers te volgen. Ze kunnen ook beveiliging bieden bij transacties. Ze worden meestal geplaatst door reclamenetwerken van derden met toestemming van een websitebeheerder, maar kunnen ook door de beheerder zelf worden geplaatst. Ze kunnen onthouden dat u een website hebt bezocht, en deze informatie kan worden gedeeld met andere organisaties, waaronder andere adverteerders. Zij kunnen echter niet vaststellen wie u bent, aangezien de verzamelde gegevens nooit aan uw profiel worden gekoppeld. 

Cookies van video-aanbieders: 
Deze cookies zijn afkomstig van videoproviders zoals YouTube, Facebook, Vimeo en andere diensten van derden.

Opmerking: Zelfs als u ons geen toestemming geeft voor het plaatsen van reclamecookies, kunt u nog steeds advertenties voor ECLESS Ltd. zien.

In dit geval zijn ze niet gebaseerd op uw internetgedrag op de website(s) van ECLESS Ltd.

 

4. Welke cookies kunnen worden opgeslagen?

In de volgende tabel staan de soorten cookies die kunnen worden opgeslagen wanneer u de websites van ECLESS Ltd. bezoekt. ECLESS Ltd. zal proberen deze tabel zo actueel mogelijk te houden. Als u merkt dat er een cookie is verwijderd dat niet in de lijst voorkomt, meld dit dan per e-mail aan . Wij zullen de lijst dan zo spoedig mogelijk aanpassen.

Niet alle hieronder vermelde cookies worden onmiddellijk verwijderd wanneer u onze websites bezoekt. Dit is afhankelijk van de specifieke pagina die u bezoekt en vaak ook van de activiteit die u op die pagina uitvoert, zoals het invullen van een formulier of het klikken op een social media button.

Cookies met betrekking tot analyse van websitegebruik, sociale media en reclame worden alleen geplaatst met uw toestemming. ECLESS Ltd. is niet verplicht om uw toestemming te vragen voor het plaatsen van functionele cookies.

 

U kunt op elk moment uw persoonlijke cookie-instellingen wijzigen of cookies weigeren:

Open Cookies Manager

De cookies op deze website zijn uitgeschakeld.
Deze beslissing kan op elk moment worden teruggedraaid door op de onderstaande knop "Alle cookies toestaan" te klikken.

 

5. Hoe kan ik de cookie-instellingen wijzigen?

U kunt uw cookie-instellingen wijzigen met onze Cookies Mannager (Instellingen)  door de cookies die u hebt ingesteld te verwijderen. U kunt dan opnieuw aangeven welke cookies u wel of niet accepteert. In punt 6 wordt uitgelegd hoe u cookies kunt verwijderen.

 

6. Hoe verwijder ik cookies?

De meeste cookies worden gedurende een bepaalde periode bewaard. Dit betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens over uw websitebezoeken meer registreren. U kunt cookies ook handmatig verwijderen voordat de opslagperiode afloopt.
a) Om cookies te verwijderen, klikt u boven op de knop "Alle Cookies verwijderen". Vernieuw daarna de pagina door op de knop "Herlaad" te klikken.

b) Een andere manier om cookies te verwijderen is naar de instellingen van uw internetbrowser te gaan (bijv. Microsoft Edge, Google Chrome of Safari) en te kiezen voor Cookies verwijderen of uw instellingen wijzigen. U kunt uw internetbrowser ook zo instellen dat u een melding krijgt wanneer een website cookies gebruikt. U kunt dan per geval beslissen of u toestemming wilt geven. Voor meer informatie kunt u de helpfunctie van uw internetbrowser gebruiken.

 

7. Waar kan ik terecht met vragen over cookies?

U kunt vragen stellen over het gebruik van bepaalde cookies bij: .

 

8. Hoe kan ik mijn privacyrechten uitoefenen?

De Algemene verordening gegevensbescherming (GDPR) verleent u het recht op toegang tot uw verwerkte persoonsgegevens en, onder bepaalde voorwaarden, het recht om uw persoonsgegevens te corrigeren indien deze feitelijke onjuistheden bevatten, het recht om uw persoonsgegevens te wissen, het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken, het recht op overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.

Als u deze privacyrechten wilt uitoefenen, kunt u de functionaris voor gegevensbescherming van ECLESS Ltd. hiervan op de hoogte stellen op het volgende adres:

ECLESS SMARTHOME BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ

Çeşmeli mah. play cad. • No: 33 IA Erdemli / Mersin /

33730 Çeşmeli

Turkije 

Wij wijzen u erop dat u zal worden gevraagd een identiteitsbewijs te verstrekken om na te gaan of het verzoek van u afkomstig is en om uw verzoek te kunnen verwerken.

U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij ECLESS Ltd. zelf of bij de Turkse gegevensbeschermingsautoriteit (Turkse DPA) over de verwerking van uw persoonlijke gegevens door ECLESS Ltd.

Meer informatie over uw rechten is verkrijgbaar bij de Turkse DPA

 

9. Wijzigingen in het cookiebeleid

De cookies die wij gebruiken voor onze websites kunnen veranderen, dus dit cookiebeleid kan in de loop der tijd ook veranderen. Wij zullen ervoor zorgen dat u op de hoogte wordt gebracht van elke belangrijke wijziging in het gebruik van cookies via onze website(s).